2010. december 7., kedd

Karácsonyi lista

Az utóbbi időben tényleg nem ego blogot írok, de ha már hamarosan itt a karácsony, és ha már meg lettem kérve (by Annalight) ilyen szépen, akkor teszek egy kivételt és írok egy kívánság listát. Eddig nem is gondolkodtam rajta, szeretnék-e valamit, mert feláll a hátamon a szőr a kötelező karácsonyi versenyfutástól, így tavaly sem kértem semmit. De ha kérhetnék, ezt kérném:

  • mostanság elkezdtek foglalkoztatni az okos telefonok. Kibékülnék mondjuk egy Sony Ericsson Xperia X10-zel
  • jó lenne egy pici notebook, bár belegondolva, ha meglenne a Sony Ericsson Xperia X10, nem lenne túl sok értelme
  • elkezdtem felsorolni pár könyvet, de jobb lenne inkább egy 100.000 Ft.- értékű könyvutalvány
  • meghalt a nyomtatónk is, kéne egy új
  • és leginkább szeretnék egy házat a telkünkre, az se baj, ha még nincs rendesen berendezve, csak ház legyen, és a miénk.
A legjobb egyébként az, hogy most otthon leszek Karácsonykor.

3 megjegyzés:

GGábor írta...

Az okosteló nem helyettesíti a notebook-ot.
Hosszas küszködés után, néhány hónapja vettem a HTC Desire Androidos okostelót: http://www.htc.com/hu/product/desire/overview.html
(a Samsung már jobb lenne, de az akkor nem volt ilyen Androidos verzióban)

a notebook: http://www.asusnotebook.hu/notebook/K52JC-EX181D

Lehet egyik sem egy csúcsmodell, de nekem megfelelnek.
Ha meg mindig vár az ember és ezzel a gondolattal küszködik 'ha most ezt megveszem és egy hét múlva meg lesz jobb', akkor ne is vegyen soha semmi kütyüt :-)

Sedith írta...

Nálam helyettesítené, mert van ugyan notebookom, de olyan jó lenne egy olyan pici, ami befér a táskámba. Ám egy internetes okostelefon mellett már nem lenne rá szükségem. :)

Az utolsó gondolattal egyetértek, egyszerűen túl gyors és dinamikus a fejlődés.

bubuka_visszater írta...

nos, netbookom van, okostelefonom nincs, de szerintem a 10 coll a határa annak hogy épkézláb módon netezzen az ember, és a gép kicsit több mint egy kiló, úgyhogy még a kompromisszumok nélkül hordozható kategória. Szerintem a netbooknak több értelme van funkcionalitás szempontjából mint egy okostelefonnak, igaz a kettő nem minden szempontból egy súlycsoport (akár szó szerint is). Az okosfon belefér az ingzsebbe, a netbook nem, a netbookon lehet akár írni, szerkeszteni is doksikat, az okostelefonon meg inkább csak megnézni. Kinek mire kell.

Per pill egy olyan telefont keresek ami 3 dolgot tud: mp3 NEM idtag-ek szerint (hanem dir-t játszik le ha azt adok meg), standard csatlakozók (microUSB, 4pin-es 3.5ös jack), és a kamerának van pilácsa amit lehet zseblámpaként használni.
Első kettő még menne, utolsó kritériumot csak a megmurdelt SE W810esem tudta.