2012. április 20., péntek

Csak erős idegzetűeknek!

Nincs abban semmi új, hogy a vallások hazudnak és ferdítik a valóságot, de az alábbi videó rendesen kiverte nálam a biztosítékot, így a Darwin-nap tiszteletére. Még csak nem is tartalma miatt, hiszen tudjuk mit művelnek az Egyesült Államokban, láttunk már ilyet, hanem sokkal inkább azért, mert egy ilyen bődületes baromságot valaki lefordíttatott magyar nyelvre, és magyar adón sugározza. Mindenki abban hisz, amiben akar, de ez egyszerűen félelmetes! Kösse fel a nadrágját, aki rákattint a PLAY gombra!

11 megjegyzés:

bitxəšï írta...

Ezek tényleg ilyen ostobák vagy csak ügyes csalók? Biztos jó pénz van ebben is, mint a hobbinyelvészkedésben.

"A semmi teremtett mindent"

Bázzzzzzzzzzz...

Érdekes, hogy a tag a hazugságot kérné számon az embereken, miközben ő maga végig kamuzik :)

Egyébként nem csodálom, hogy az ATV-n adták le, hiszen a Vidám Vasárnap is ott megy....

Jonathan Wells meg mióta biológus? A wiki szerint vallástudományból phd-zott.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jonathan_Wells_%28intelligent_design_advocate%29

bitxəšï írta...

Na jó, tényleg van neki biológusi végzettsége (In 1994 Wells earned another PhD in Molecular and Cell Biology from UC Berkeley), de ez akkor is gáz.

bitxəšï írta...

Megnéztem a kommenteket is, bárcsak ne tettem volna....iszonyatos a sötétség, mintha a középkorból csöppent volna ide 1-2 hozzászóló.
Az külön szánalmas, amikor valaki az interneten (!) osztja az észt a cúnya tudományról..
reticulum78 nagyon türelmes volt, de valószínűleg fel sem fogják, amit írt :(

Sedith írta...

Ja, én is olvastam a kommenteket, iszonyú. Én nem tudom, hol élnek emberek, de azért megnyugtatom magam azzal, hogy nem ez az általános... (még...)

bitxəšï írta...

Régebben olvasgattam magukat konzervatívnak nevező blogokat, ott voltak néha ilyen "szellemiségű" bejegyzések / hozzászólások :(

Sedith írta...

Régebben én is olvasgattam konzervatív blogot, és az volt az ijesztő, hogy azok, akik ilyen szellemiségben osztották, képzett, értelmes emberek voltak. Elvileg...

Deák Péter írta...

Szegény Ray Confort, a banánember!
Szerinte a banán így bizonyítja Isten létezését:

http://www.youtube.com/watch?v=YfucpGCm5hY

Kedves Sedith, szemét mindenhol képződik! Gondolj arra, hogy milyen szellemi szinten lehetnek azok, és milyen ismeretekkel rendelkezhetnek, akik Pet Robertsont, Ray Confortot és Kent Hovindot fordítanak.

Gratulálok blogodhoz!

Sedith írta...

Köszönöm Péter!

Az azért még mindig pozitív, hogy az általad felsorolt nevek a legtöbb embernek itt Magyarországon nem jelentenek semmit.

Deák Péter írta...

Mutassuk be őket! Az itt bemutatott felvételen ketten közülük (Pat Robertson és Ray Confort) csillogtatják "tudásukat" és morális tartásukat: kivétel nélkül minden kijelentésük hazugság az evolúcióval kapcsolatban.

Kent Hovind mindkettőn képes túltenni, de rá még várnunk kell, mert éppen "hivatalos alkotószabadságát" tölti egy Colorado állambeli börtönben.

Sedith írta...

Nem is rossz az ötlet, sőt! Most folyamatban van két bejegyzés, de azt hiszem, utána összedobok valamit róluk is.

GGábor írta...

MR1 Kossuth rádióban is szót kaphatott ez a bődületes baromság: 2012.04.24. 17:09 Trendidők. http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2012-04-24