2009. május 12., kedd

Come On!

Egy kis ritkaság Vangelistől. Jelenlegi tudásom szerint, ő az egyik legsokoldalúbb zeneszerző.

Merüljünk bele!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hello!
Névtelen vagyok!
Aphrodite's Child,Vangelis.
Mi jöhet még?!)))
Demis Roussos?)))
Mikor kb. 13-14 éves gyerek voltam,faterom nagy Demis Roussos rajongó volt,2-3 bakelitlemeze volt tőle,s igen gyakran hallgatta,legnygyobb sajnálatomra)))
Bevallom,Vangelist se csípem,ki lehetne kergetni a világból vele.
Szerintem sokkal nagyobb zeneszerzők vannak nála.

Sedith írta...

Sokat kell még tanulnod a zenéről ifjú névtelen padawan, úgy látom. Nem kezdem el osztani neked a sokoldalúságáról, bár abban biztos vagyok, hogy meg sem hallgatod, úgy alkotsz véleményt. Ha szánnál rá időt, hallanád, milyen széles skálán alkotott zenét Vangelis. Nem csak egy műfaj létezett számára.

Leszólod Demis Russoust is, de milyen alapon, kérdem én? Mert neked személy szerint nem tetszik? Ez szerinted érv? (egyébként nem szoktam hallgatni, csak épp a cinizmust nem értem vele kapcsolatban)

A zene nem attól jó, hogy metál, ha csak egyfajta zenét hallgatsz, előbb-utóbb beszűkülsz. Metálban is van egy rakat szar, sőt egyre több, mint ahogy a zene egyéb műfajaiban is.

A jó zene nem a műfajától lesz jó.

Névtelen írta...

Hello!
Névtelen vagyok!
Először is,nem vagyok ifjú)))
kb. 20 évvel idősebb vagyok nálad,így aztán gondolhatod,hogy hallottam Vangelist,bár nem vittem túlzásba a hallgatását,tény.
Tudom,hogy sokoldalú(pop,rock,filmzene,stb.), s sajnálom,ha bírálatom ennyire érzékenyen érintett.
Bár szerintem kulturáltan fejeztem ki nem tetszésem vele kapcsolatban.
Ami meg Denist illeti,számomra kb. olyan,mint Zámbó Jimbó,egyszóval antipatikus hang.
Egyébként nem csak metált és hard rockot hallgattam,hanem pl. reggae-t,bluest vagy komolyzenét,kedvencem e témakörben Wagner:Also sprach Zarathustra)))

Sedith írta...

Ez esetben kellemesen csalódtam, Névtelen. Az zavart, hogy úgy éreztem, kicst magas lóról szóltál Vangelisről, aki egy meglepően sokoldalú, világszínvonalú zeneszerző. Az, hogy nem tetszik, nem elég ok, hogy beszólj rá.

Egyébként Demis kontra Jimmy hasonlat elég találó. :D

egyébként bevallom, sokáig valami tizenéves rocker gyereknek hittelek, de az utóbbi posztok óta gyanakodtam, hogy tévedek. :)