2009. október 9., péntek

Az Afrika Franciaágy

Miután egy hetet aludtunk a földön, mert úgy véltük, 25 éves örökölt ágyunk már több kárt okoz bennünk - ami a hátunkat illeti - mint hasznot, beruháztunk egy új ágyba.

Az eredmény: eme ízléses "afrika franciaágy". Tevékkel.


Elefántos már nem volt. Bár tény, hogy az ágy nem egy főnyeremény, mint közös életük hajnalán álló fiatalok, úgy véltük, hogy most inkább előtérben részesítjük jövőnket, minthogy 200.000 forintért vegyünk magunkak új ágyat. És valljuk be: 49.900 forintért sehol sem kaptunk volna jobbat. Kaptunk volna viszont drágábban, ugyanilyet.

Az ágy emeletre történő felhozatalához szét kellett szedni a lépcsőt, és négy emberre volt szükség a művelet végrehajtásához. De sikerült. Miután összeraktuk, vettük észre, hogy barna műbőr háttámlájának nem tanácsos nagyon nekitámaszkodni, mert kitörik a keretből. Valószínűleg úgy vélték a tervezők, hogy úgyis falnak lesz támasztva. Hát, nálunk ez így nem működik. De az íróasztal, úgy tűnik, megtartja.

Mentségére legyen mondva, sokkal jobbnak tűnik, mint 25 éves elődje. Persze valódi kényelmére vonatkozóan csak reggel fogok tudni nyilatkozni. Mindenesetre most, hogy lefényképeztem, hogy ragyogó küllemét itt is közzé tegyem, inkább lefedem egy ágytakaróval.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Üdv!
Névtelen vagyok.
Jól látom a képen,hogy a fejtámla nem 90 fokos szögben áll az ágy végén?
Vagy ez csak optikai csalódás?
Nos,ha nem derékszögben csatlakozik az ágy végéhez,akkor bevallom az igencsak meglepő a számomra.
Akkor nem is csodálkozom azon,hogy nem célszerű ránehezedni.)))
De azért remélem ,jobban esett rajta az alvás,mint a régin.)))

Sedith írta...

Ezt a benyomást az adhatja, hogy fura szögben meg van törve a támla. Szóval jól a helyén van az a két csavarral, még engem el is bír, csak a férjemet nem. Kettőnkről nem is beszélve... :D